expositie open atelier

expositie open atelier MAKERIJ

september 2009
Wat was het gezellig op de expositie van open atelier!

En wat was het een prachtig weer! We hebben wel geluk gehad.
Het hele weekeinde van 19 en 20 september 2009 waren er voortdurend een aantal mensen in het atelier en in de tuin van Keukelenberg 1 te Deventer, eigenlijk kon ik tussendoor nog maar net de bekers afwassen of daar gingen de belletjes van het hek alweer.
Mooie plant van Frans en Riet, een prachtig boeket van Else en van Cees en Trees een tak idioot grote appels van de Chaenomeles en hele spannende rozerode besjes waar ik de naam niet zo knap van weet. Mijn geliefde vader en broer kwamen met dikke rozen die nu te drogen hangen aan het plafond van het atelier. De week later verwende Trijnie me nog met een miniroosje in een pot.
waarom ik nu opeens dit soort dingen vertel?
Omdat ik hard voor de expositie gewerkt heb en een beetje moe ben en me verwend voel door alle aandacht en de lovende woorden van alle trouwe werkers en belangstellenden.
Er was nogal wat ruimte genomen om ons stempelwerk te presenteren:
. kaarten
. stempeltableaux
. gelamineerde placemats. houten onderborden en dienblaadjes.
Dit viel bij heel wat mensen in de smaak en er zijn diverse aanmeldingen voor betreffende workshops en open atelier stempelen.
Binnenkort komt er in WEET JE een uitgebreid verslag van het procedé met foto’s van de verschillende stappen.
Voor nu … veel plezier met het bekijken van de foto’s.
Mijn dank gaat uit naar de exposanten in volgorde van binnenkomst (gerekend vanaf het tuinhekje)
Trijnie, Else, Charlotte, Christien, Ingrid, Riekie, Carla, Carolien, Miriam, Manouk, Joke, José, Annette en Leanne, voor het ter beschikking stellen van één of méérdere werken.
Tot ziens! bij MAKERIJ
Hartelijke groeten van Christien