kinderatelier

kinderatelier

januari 2008

Ja, dat weet je, sinds oktober 2007 heeft MAKERIJ een speciale middag voor speciale kunstenaars: het kinderatelier!Deze middag is bestemd voor mensen in de leeftijd van acht jaar en ouder.

Dinsdags van 15.00 uur tot 17.00 uur wordt er druk gewerkt aan diverse projecten.

Om een indruk te geven van het enorme succes is de pagina‘weet je…’ van januari en februari gewijd aan deze enthousiaste groep.

Op de foto’s is te zien dat er allerlei verschillende activiteiten zijn. De kinderen kiezen zelf wat ze willen doen en doen dat individueel en zelfstandig. Nou… steeds zelfstandiger! Want elke week leren we iets bij: hoe spannen we een vel aquarelpapier op een plank? En waarom doen we dat eigenlijk?
Hoe hanteer je de marmerrasp en hoe scherp is die? (dat weet iedereen héél snel!)

Eén van de stelregels is: ‘Weet ik iets niet? Ik vraag het eerst aan mijzelf, dan aan mijn collega’s en ik mag het natuurlijk ook aan Christien vragen’.

Het eigen creatieve proces staat voorop namelijk.Want daarvoor is MAKERIJ bedoeld: iets moois maken en genieten van dat avontuur.
Het is natuurlijk behoorlijk druk met een atelier vol (ja, elke week is het vol!) boeven met schorten voor, gewapend met kwasten en beitels. Maar hoe doen de deelnemers het tot nu? Super jongens en meiden!!!

Hoe kan je meedoen aan het kinderatelier?

Op de pagina’s ‘WORKSHOP’ en ‘KINDERFEEST’ staat alle informatie met een formulier om je op te geven. Je kunt tien keer afspreken als je een tien-knippenkaart hebt gekocht.

Maar wees er snel bij want er zijn al reserveringen tot in mei!

Groetjes van Christien
(bericht: kinderatelier is niet meer mogelijk)