nabeschouwing

nabeschouwing 2008 en overzicht 2009

 

Nu MAKERIJ een volwassen atelier is geworden met een serieus nummer bij de Kamer van Koophandel (om maar iets te noemen) lijkt het me voor iedereen prettig als er een nabeschouwing van 2008 en een overzicht voor 2009 komt.

Daar gaat hij dan!
Er zijn wat veranderingen doorgevoerd:

kinderatelier bleek een te groot karwei en ik heb met pijn in mijn hart de dinsdagmiddag voor de groep moeten sluiten.
alternatief
 is de zaterdagmiddag. Bij open atelier steenbewerken kunnen jongeren ook komen beeldhouwen. Natuurlijk moeten deelnemers zelfstandig kunnen werken.
Kijk voor meer informatie onder kopje WORKSHOP.

Creatief kinderfeest is druk!! Tijdig reserveren is gewenst!!
Voorheen was het nog wel eens mogelijk om van woensdagmiddag uit te wijken naar zaterdag. Dit is in verband met de vaste groep op zaterdag geen optie meer.
Voor het eerst sinds 2007 zijn de kosten gestegen met een euro per kind… Nu betaalt u per deelnemer € 10,00. 

De onderdelen WEET JE en KINDERFEEST zijn verrijkt met een archief. Onder aan de tekst ziet u de optie ‘kijk ook eens in het archief’ wat een keuzemenu oplevert van de reeds getoonde weetjes en feestjes.

Dan nu wat plannen voor komend jaar 2009: Eind augustus hopen we met alle deelnemers van open atelier schilderen/steenbewerken/stempelen weer een mooie expositie samen te stellen op de Keukelenberg.

In september krijgt u een overzicht van de nieuwe collectie kerstkaarten. Dat lijkt wel wat vroeg maar uw bestelling wordt natuurlijk handgemaakt en moet ook tijdig bij u in huis zijn.

Dus… even versneld opschakelen in de zomer. U kunt de kaarten ook zelf komen maken. Reserveer tijdig voor workshops kerstkaarten stempelen.
Kijk voor meer informatie onder kopje WORKSHOP.

En verder?

Verder gaan we gewoon door op de bekende manier.


Tot ziens! 
bij MAKERIJ

 

Christien